Introductie

 

 

Mijn naam is Karin Jahromi en ik ben dyslexiespecialist en coach.  Ik begeleid kinderen en (jong)volwassenen met dyslexie, lees- en leerproblemen en met wat we 'sociaal-emotionele problematiek' noemen. Dyslexie komt zelden alleen. Het gaat vaak hand in hand met faalangst en een negatief zelfbeeld. Maar ook concentratie- en motivatieproblemen spelen vaak een lastige rol bij het leren.

Ik heb inmiddels meer dan zestien jaar ervaring binnen de wereld van de dyslexie. Vanuit ervaringsdeskundigheid, als bestuurslid bij de patiëntenvereniging Woortblind en als Dyslexie-ICT consultant. In mijn praktijk kan ik mijn visie en ervaringen over wat ik vind dat dyslexie wel en niet is uitdragen. Ieder kind kan leren! Dyslexie is niet een leerprobleem, het is een onderwijsprobleem.  Ik werk met kinderen, ouders, volwassen dyslecten en leerkrachten; ik deel, ik stimuleer en ik motiveer ! Ik werk met methoden, hulpmiddelen en mensen waar ik in geloof. 

Beroepsmatig ben ik aangesloten bij Adiona, een landelijk expertise netwerk voor professionele kindercoaches en het SKJ. Hiermee voldoet mijn praktijk ook aan de voorwaarden en eisen conform de wet WKKGZ en de privacywet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG). Op de website van de Kernvisie methode sta ik vermeld als bevoegd Kernvisie coach. Als gecertificeerd 'Ik Leer Leren' trainer is mijn vermelding ook te vinden op de website van 'Ik Leer Leren'.

De wereld van onderwijs, dyslexie en coaching is continue in beweging. Uiteraard blijf ik op mijn vakgebied bij door scholing en training en neem ik ook regelmatig deel aan conferenties en seminars.

Op zoek gaan naar een geschikte oplossing kan een lange en lastige zoektocht zijn. Dat geldt niet alleen voor ouders die het beste willen voor hun kind, maar ook een volwassene die vastloopt op de werkvloer en zoekt naar (h)erkenning van zijn of haar probleem. 

contact button

 kernwaarden 4

 

 academie klein Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen  ik leer leren banner adiona banner

 

zziep klein