Coaching met edelstenen

Ontdek de magie van edelstenen - Coaching met diepgang en speelsheid!

Laat je verrassen door de aantrekkingskracht van edelstenen. Ze vormen een essentieel onderdeel van mijn unieke en luchtige coaching benadering, en mijn visie op het dagelijkse leven. Kinderen zijn dol op de stenen: ze kijken, voelen en reageren direct op hun energie. Ze houden de stenen vast of bewaren ze in hun schooltas of onder hun kussen voor het slapengaan. We mogen niet vergeten dat leren en voelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een kind dat zich niet veilig voelt, kan niet optimaal leren. Veel kinderen met dyslexie leren ook op een gevoelsmatige manier, en de edelstenen vormen hier een prachtige aanvulling op.

Als gecertificeerd intuïtief krachtstenencoach werk ik graag met edelstenen, omdat ze bijdragen aan een prettige en ontspannen sfeer. Voor volwassenen neem ik ze mee in het krachtige veld van de elementen vuur, lucht, aarde en water. Als er een specifieke hulpvraag is, staat die centraal tijdens de sessie, waarbij vaak prachtige en onverwachte inzichten naar boven komen. Na afloop ga je naar huis met een eigen zakje vol krachtstenen, speciaal voor jou.

Wil je meer weten over coaching met edelstenen? Laat je hierin meenemen en ontdek de krachtige impact die ze kunnen hebben! Neem vandaag nog contact met mij op.

contact button

Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen  ik leer leren banner adiona banner