Coaching met edelstenen

Ontdek de wereld van mineralen en edelstenen - Coaching met diepgang en speelsheid

Laat je meenemen in de fascinerende wereld van edelstenen. Ze vormen een essentieel onderdeel van mijn unieke en levendige coachingbenadering, en zijn verweven met mijn visie op het dagelijks leven. Kinderen zijn vaak gefascineerd door de stenen: ze kijken ernaar, voelen eraan en reageren direct op hun energie. Ze houden de stenen vast, bewaren ze in hun schooltas of onder hun kussen voor het slapengaan.

We mogen niet vergeten dat leren en voelen nauw met elkaar verbonden zijn. Een kind dat zich niet veilig voelt, kan niet optimaal leren. Veel kinderen met dyslexie leren ook op een intuïtieve manier, en de edelstenen als coachingstool vormen hier een prachtige aanvulling op.

Als gecertificeerd intuïtief krachtstenencoach werk ik graag met edelstenen, omdat ze bijdragen aan een harmonieuze en ontspannen sfeer. Voor volwassenen breng ik ze in verbinding met de krachtige energie van de elementen vuur, lucht, aarde en water. Als er een specifieke hulpvraag is, staat deze centraal tijdens de sessie, waarbij vaak prachtige en onverwachte inzichten naar boven komen.

Aan het eind van de sessie ga je naar huis met een persoonlijk zakje vol krachtstenen, speciaal voor jou uitgekozen.

 
 
 

contact button

Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen  ik leer leren banner adiona banner